EN SON EKLENENLER

recent
Ad Inside Post

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tatili ve Ek Ders Durumu



29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tatili ve Ek Ders Durumu

9 Ekim Cumhuriyet Bayramı kaç gün tatil ? MEB iş takvimine göre bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili cumartesi ve pazar günleriyle birleşerek toplamda 4 gün oluyor.
Bu durumda 26-27-28-29 Ekim günleri resmi tatil. Milli bayramlarla ilgili ek ders yönetmeliğindeki ilgili madde şöyle:

MADDE 16- b) (Değişik :13/7/2007-2007/12399 B.K.K.) İl düzeyinde millî ve mahallî bayramların kutlamaları için kurulan hazırlık komitelerinde görevlendirilen yönetici ve öğretmenler, millî ve mahallî bayramların hazırlık çalışmalarına katılan yönetici ve öğretmenler, söz konusu bayramların hazırlık çalışmalarına ve törenlerine sınıf veya okul bütünlüğünde katılan öğrencilerin öğrenim gördüğü eğitim kurumlarının yönetici ve öğretmenleri ile millî bayramlar nedeniyle tatil edilen günlerde(1) ders görevlerini yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler, bu sürelerde üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders,varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim ve hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılırlar.

Yukarıdaki maddeye göre milli bayramlarda  ek ders ödenecek. Bu yüzden Cumhuriyet Bayramı tatilinde öğretmenlerin ek dersinde herhangi bir kesinti olmayacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tatili ve Ek Ders Durumu Reviewed by halis demirci on 23.10.13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by sevimli matematik © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.